Saara Pekkola

Olen koulutukseltani psykologian maisteri, valmistuin Jyväskylän yliopistosta vuonna 2010. Ammattitaustani ja -kokemukseni tuo vahvan pohjan valmentamistyölleni, osaan nähdä asiakkaan ja hänen hyvinvointinsa yksilöllisesti ja kokonaisuutena. Tätä tukevat myös meneillään olevat Ratkaisukeskeisen lyhytterapian opintoni.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on asia, johon olen aina uskonut vahvasti. Tämän vuoksi halusin täydentää osaamistani ja valmistuin Personal traineriksi helmikuussa 2023. Olen myös Cambridge-valmentaja, näiden opintojen myötä tietämykseni ravitsemusasioista on lisääntynyt entisestään.

Valmentajana olen kannustava, motivoiva, empaattinen, kuunteleva, huumorintajuinen ja tarvittaessa tiukkakin. Haluan oppia tuntemaan asiakkaani, jotta pystyn parhaalla mahdollisella tavalla auttaa heitä saavuttamaan omat tavoitteensa.

Tarvitsetpa tukea ja apua sitten treenaamiseen, kuntosalimaailmaan tutustumiseen, itsellesi uuden kuntoiluvälineen (esim. kahvakuulan) opetteluun tai kaipaat pidempää tukea & apua elämäntapamuutoksen tekemiseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Personal Training

Personal trainerin avulla tehostat harjoitteluasi, ja varmistat tulosten nousujohteisuuden. Opastan sinua löytämään optimaaliset, turvalliset ja tehokkaat tavat liikkua ja treenata nousujohteisesti. Olipa toiveissasi sitten yksilöllinen treeniohjelma, ateriasuunnitelma, näiden yhdistelmä tai vaikkapa kuntosaliohjaus niin autan sinua mielelläni!

Cambridge valmennus

Haluatko tehokasta painonpudotusta, olla energisempi ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin? Cambridge on tehokas tapa tiputtaa liikakilot. Olen itse pudottanut painoa Cambridge-ohjelmien avulla lähes 25 kiloa ja onnistunut samalla löytämään uudelleen liikunnan ilon.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi keväällä 2024. Käytän menetelmiä myös osana muita palveluitani. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa apua erilaisiin mielen haasteisiin. Voit saada tukea esimerkiksi erilaisten haastavien elämäntilanteiden keskellä. Monipuolisen ammatillisen osaamiseni avulla pystyn näkemään yksilöllisen hyvinvointisi ja siihen liittyvät haasteet kokonaisvaltaisesti ja tarjota tukeani juuri omiin ongelmakohtiisi.

HINNASTO

Lisäohjaustunnit 50€/kpl (muille kuin Elimäen kuntosalin asiakkaille 100€)

ASIAKASPALAUTTEITA

”Saara on PT:nä innostava ja helposti lähestyttävä sekä hyvä siinä mikä on sun juttu! Treeniohjelma on selkeä ja mielekäs, mutta myös tehokas! Mikäli on ollut jotain kysyttävää, Saara on ollut hyvin tavoitettavissa ja ratkaissut pulman. Suosittelen myös muille!”

”Saara on PT:nä perusteellinen ja kuuntelee, mitä asiakas haluaa. Ohjelmani tehtiin riittävän monipuoliseksi ja treenien kestot olivat sopivan mittaisia, siksi pystyin löytämään aikaa 3 treenille viikossa.”

”Saaran kuntosaliohjelma oli rakennettu treenaajan toiveita kuunnellen monipuoliseksi. Se sisälsi myös perinteisten liikkeiden lisäksi uusia innostavia liikkeitä. Kiva, että löytyi treeni jolta voi odottaa tehokkuutta vaikkei salille ehdi kuin kerran-kaksi viikossa.”

”Saara on määrätietoinen, ottaa asiakkaan avoimesti vastaan. Kuuntelee asiakkaan toiveet ja soveltuvuuden liikkeiden suhteen. Antaa rakentavaa palautetta asiakkaalle.”

Ota yhteyttä!