Voinko tutustua kuntosaliin ennen ostopäätöstä?

Kyllä! Voit halutessasi tulla tutustumaan kuntosaliin ennen jäsenyyden hankkimista. Voit sopia sopivasta ajankohdasta esimerkiksi sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Kun liityn asiakkaaksi, kuinka pääsen treenaamaan?

Ostettuasi jäsenyyden verkkokaupasta saat tilauksesi yhteydessä henkilökohtaisen PIN-koodisi. Tämä koodi on kulkukoodisi kuntosalille. Saapuessasi salille syötä tämä PIN-koodi ovessa olevaan kulkutunnisteeseen.

Kuinka pian oston jälkeen salikortti on käytettävissä?

Henkilökohtainen PIN-koodisi on käytettävissä pian oston jälkeen. Toisinaan havaittavissa on kuitenkin pientä viivettä, mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteys numeroon 040 7569717.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?

Kyllä, meillä käy maksutapana myös käteinen sekä yleisimmät liikuntasetelit. Liikuntasetelit voit jättää kuntosalin sisältä löytyvään postilaatikkoon. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi selkeällä käsialalla.

Olen uusi jäsen, eikä minulla ole kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Voinko saada opastusta?

Kyllä. Voit esimerkiksi sopia tutustumiskäynnin kuntosalille, ja saada samalla lyhyen opastuksen kuntosalimme laitteisiin ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun.

Onko jäsenyys jatkuva, tai liittyykö siihen muita asiakkuuden kestoon liittyviä ehtoja?

Kuntosalimme hintoihin ei sisälly starttimaksuja, irtisanoutumiskuluja eikä muitakaan sitovia ehtoja. Meillä maksat siis vain treenaamisesta, ja voit valita joko kertakäynnin, 10-kerran kortin, kuukausikortin tai vuosikortin.