Elimäen kuntosalin jäsenehdot

Nämä toimitusehdot voimassa 24.4.2023 alkaen verkkokaupassa.

Verkkokaupan tuotteita Elimäen kuntosalille myy Saara Pekkola OY (3354973-7). Myymme tuotteita vain Suomessa asuville yksityisille henkilöille tai yrityksille. Alle 18-vuotias henkilö kuntoilee aina huoltajan vastuulla. Voit ostaa salille joko kertakäynnin, kuukausi- tai vuosikortin, tai sitten 3 kuukautta voimassa olevan 10-kortin. Maksettuasi tuotteen saat sähköpostiisi PIN-koodin, jolla pääset kuntosalin ovesta sisälle klo 6-22 välillä. Huomioitavaa, että valot sammuvat klo 22.10, jonka jälkeen hälytys laukeaa. Tilauksiin ei lisätä toimituskuluja ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Elimäen kuntosali käsittelee kaikki jäsentiedot luottamuksellisesti.

Tilaaminen

Valitse haluamasi tuote verkkokaupassa klikkaamalla sitä. Tämän jälkeen siirryt maksamaan tuotteen verkkopankkipalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Asiakkaan yhteystietoja ei käytetä muuhun, kuin tilauksen toimitukseen tai siinä mahdollisesti ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei toisin erikseen mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen & sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrailin yleiset ehdot. Painamalla “Osta” hyväksyt Elimäen kuntosalin yleiset ehdot.

Kuntosalimaksut voi maksaa myös Smartumilla, E-passilla ja Eazybreakella. Laita tällöin kopio/kuvakaappaus maksutositteesta Saara Pekkolalle ja saat vastaavan määrän kuntosalin käyttöaikaa. Liikuntasetelit voi pudottaa kuntosalilla olevaan postilaatikkoon.

Tilaus ja maksuvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme välittömästi sähköpostin, josta näkyvät tilaustietosi sekä PIN-koodisi kuntosalille pääsyä varten. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. Säästä tilausvahvistus, mikäli ongelmia ilmenee.

Yhteyttä voit ottaa:
info@elimaenkuntosali.fi
040-7569717/Saara Pekkola

Toimitusaika

Verkkokaupasta tilaamasi tuotteet ovat käytössäsi saman tien, välillä PIN-koodin toiminnan aktivoitumisessa voi olla pieni viive, ota tällöin yhteyttä Saara Pekkolaan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Peruutusilmoituksen voi tehdä tai vaihtaa tuotteen ottamalla yhteyttä Saara Pekkolaan 14 päivän kuluessa verkkokaupassa tehdystä ostosta, kun kyseessä on vuosikortti. Vuosikortin voi keskeyttää/siirtää sen voimassaoloa lääkärin todistuksella.

Verkkokaupasta ostetun henkilökohtaisen ohjauksen voi perua 24 tuntia ennen sovittua aikaa, tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan puolet palvelun hinnasta.

Kuukausi- ja 10-kortilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Näihin tilaus- ja toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia sekä yleisiä kuluttajakauppaan liittyviä ohjeita ja suosituksia. Mahdolliset verkkokauppaan liittyvät, tilaus- ja toimitusehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovinnollisesti neuvottelemalla. Kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).